& Agency Services

 

Vad vi gör

Horizon Consulting & Agency Services är ett ambitiöst och växande företag baserat i Stockholm, i Sverige och startat av professionella medarbetare inom media, rekrytering, affärsverksamhet och ekonomisk kvalifikation. Detta gör att vi har stor erfarenhet och är ett mycket välrekommenderat företag.

Vi har skapat tidningar och digitala media, inom nyheter, reportage, politiska intervjuer, sociala miljöer, ekonomiska miljöer, miljöfrågor med betydande täckning, vilket möjliggör för oss att arbeta även globalt.

Företaget har stark bakgrund inom statliga tjänster och har haft chansen att arbeta inom viktiga politiska frågor i olika statliga sektorer och detta bidrar till framgångsrika tjänster som tillhandahåller företagsrådgivning om regleringsfrågor. Grundarna har stark och lång erfarenhet av företag - handel och investeringar relaterade till råvaror, FMCG, fastigheter, logistik och frakt, speciellt i Mellanöstern och Afrika.

Vår långa erfarenhet och kompetens inom olika områden gör oss till ett självklart val för att tillhandahålla tjänster som är högst nödvändiga - från konsultverksamhet med fokus på behov och problem och erbjuda lösningar. Vi nöjer oss inte bara med att lösa problem utan är också mycket engagerade i genomförandet av dessa lösningar, detta i samarbete med våra kunder. Vi tillhandahåller även servrar för behov.

Boka ett möte med oss

Please type your full name.
Please type your full name.
Invalid email address.
Please select a date when we should contact you.